Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده وزن 82 کیلوگرم کشتی فرنگی کشورمان در رقابت های جهانی صربستان گفت: دوست دارم در آینده به مردم شهرم خدمت کنم.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ پژمان پشتام ملی پوش تیم کشتی فرنگی ایران در رقابت های جهانی صربستان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی مصاحبه ای را انجام داده که متن این مصاحبه به شرح زیر است:

چند سالتان است و اصالتا اهل کجائید؟

28 سال سن دارم و اصالتا کرد ایلام هستم اما خانواده ام بیش از 40 سال است که در باقرشهر شهر ری استان تهران ساکن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از چه زمانی به کشتی علاقه مند شدید؟

از سنین نونهالای به کشتی علاقه مند شدم و جالب است بدانید که ابتدا در کشتی آزاد تمرین می کردم و شناختی از کشتی فرنگی نداشتم، اما مدال آوری های حمید سوریان باعث شد تا به کشتی فرنگی روی بیاورم.

 

مربیان شما چه کسانی بودند؟

ابتدا زیر نظر ماشاء اله عرب و بیگی تمرین می کردم و در حال حاضر نیز زیر محمد شربیانی و محمد صفرزاده مربیان باشگاه من هستند.

تحصیلات شما در چه رشته ای است؟

دانشجوی تربیت بدنی هستم و قصد دارم تا مقاطع بالای تحصیلی ادامه دهم.

آیا در جایی مشغول به کار هستید؟

خوشبختانه شهردار باقرشهر به قولی که سال گذشته داده بود، عمل کرد و من پس از رقابت های جهانی و کسب مدال برنز، کارمند تربیت بدنی شهرداری شدم.

کشتی ورزش درآمدزایی است؟

قطعا نه، ورزشکاران رشته های توپی همچون فوتبال، والیبال و بسکتبال شاید 10 برابر کشتی گیران درآمد داشته باشند، اما این را فقط کشتی گیران می فهمند که وقتی عاشق کشتی باشی دیگر رهایش نمی کنی، کشتی ورزش اول و پرافتخارترین ورزش ایران است که مردم علاقه ی بسیاری به آن دارند و قطعا شاد کردن دل مردم، ارزش بسیار بالاتری دارد.

دوست دارید پس از کشتی چه کاری انجام دهید؟

اول از همه دوست دارم به مردم شهرم خدمت کنم، در حال حاضر نمی توانم دقیقا بگویم احتمال دارد در کار مدیریتی حاضر شوم ولی خودم عشقم کشتی است و دست دارم یک مرکز ورزشی دایر کنم و به کشتی گیران خردسال و نوجوان آموزش کشتی بدهم. به نظرم شرایط پایین شهر و نقاط محروم به گونه ای است که هرچقدر تلاش کنی تا نوجوانان و جوانان را به سمت ورزش بیاوری آن ها را از خلاف دور کرده ای و این کار را وظیفه خود می دانم.

در خانواده شما کسی هم کشتی تمرین می کند؟

برادر کوچکترم که 14 سال سن دارد پیش خودم در باشگاه تمرین می کند و بسیار علاقمند هستم که راهی که من 12 سال طول کشید را برای وی به 4 تا 5 سال کوتاه کنم و شاهد افتخارآفرینی های وی باشم.

در اوقات فراغت چه می کنید؟

واقعا عاشق کشتی هستم و هر فرصتی که بدست بیاید در باشگاه باقرشهر حضور پیدا می کنم و حتی شاید زودتر هم بروم تا بتوانم در خدمت کشتی گیران آنجا باشم و علاقه دارم که چیزهایی که فرا گرفته ام را به آن ها انتقال دهم.

شرایط در اردوهای تیم ملی چگونه است؟

اوضاع خوب است و همه ی ملی پوشان به دنبال افتخارآفرینی هستند و سخت تلاش می کنند، محمد بنا و همکاران وی نیز کار خود را به خوبی بلد هستند و امیدوارم که با امکاناتی که فراهم شده بتوانیم افتخارآفرین باشیم و دل مردم را شاد کنیم.

رابطه ات با محمد بنا چگونه است؟

محمد بنا مانند یک پدر است، در زمانی که مادر عزیزم را از دست دادم بسیار به من کمک کرد که روحیه خود را از دست ندهم و انگیزه کار کردن را بدست آورم و خود را مدیون این مرد بزرگ می دانم.

با چه کسانی در اردو تمرین می کنید؟

در حال حاضر طبق نظر کادر فنی نفرات با وزن بالا و پایین تر از خود تمرین می کنند که هم در سرعت و اجرای تکنیک ها بهتر شوند و هم از نظر قدرت بدنی و آمادگی جسمانی در شرایط خوبی قرار بگیرند.

حریفان شما در رقابت های جهانی چه کشتی گیرانی هستند؟

به طور کلی در پنج وزن بالا کشتی گیران اروپایی نسبت با سایر کشتی گیران بهتر عمل می کنند و در کشتی فرنگی اینطور نیست که روس ها دست برتر را داشته باشند، کشتی گیران کشورهای ترکیه، مجارستان، گرجستان، آذربایجان، ارمنستان، لهستان، صربستان همه خوب هستند و کار بسیار سخت است.

در خاک بهتر هستید یا در سرپا؟

فرقی ندارد برای موفقیت باید در دو مورد خوب باشید، من در سرپا دست تو می کشم و کمرگیری می کنم و در خاک هم بارانداز اجرا می کند.

هدف شما در رقابت های پیش رو چیست؟

هدف اصلی همه ی کشتی گیران قطعا کسب خوشرنگ ترین مدال در المپیک است، اما هدف اول من این است که با دعای خیر مردم و توکل بر خدا بتوانم مدال برنز سال گذشته را به طلا تبدیل کنم و باعث سرافرازی کشور و مردم عزیزمان شوم.

آینده کشتی فرنگی ایران را چگونه می بینید؟

آینده برای کشتی ایران بسیار روشن است و در کشتی فرنگی هم جوانان بسیار خوب عمل کرده اند و خوش درخشیدند و زنگ خطری برای کشتی گیران بزرگسالان هستند، البته هرکس بخواهد ملی پوش باشد باید خود را روی تشک مسابقه ثابت کند.

حرف آخر شما؟

از مردم می خواهم که برای پدرم دعا کنند، ضمن اینکه تیم ما امسال شرایط خوبی دارد و محمد بنا نیز انگیزه و روحیه کافی را به ما داده و ما هم بعنوان یک تیم سخت تلاش کرده ایم و امیدوارم که امسال با کسب عنوان قهرمانی بتوانیم پاسخگوی محبت مردم کشتی دوست ایران باشیم.

انتهای پیام//

 

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کشتی فرنگی حمید سوریان پژمان پشتام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۱۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری

ایسنا/اصفهان در چهل‌وششمین دوره مسابقه ریاضی دانشجویی در سطح کشوری، ۴ دانشجوی دانشگاه کاشان حضور یافتند و از این میان، ۲ نفر موفق به کسب مدال شدند.  

روح‌اللّه جهانی‌پور، رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان و عضو هیئت‌ علمی گروه ریاضی محض این دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص موفقیت دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقات ریاضی کشوری صحبت‌هایش را این‌گونه آغاز کرد: مسابقات ریاضی دانشجویی هرساله در سطح کشوری و به‌کوشش انجمن ریاضی ایران برپا می‌شود. در این دوره که چهل‌وششمین نوبت آن به شمار می‌آید، همانند ادوار قبل در چهار روز دنبال شد. دو روز نخست را از دانشجویان آزمون گرفتند، یک روز را به تصحیح برگه‌های آزمون و رسیدگی به اعتراضات اختصاص دادند و در نهایت روز آخر نیز آیین اختتامیه را برپا و جوایز را اهدا کردند.

وی با یادآورشدن این نکته که مسابقات امسال بین روزهای یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت‌ماه و در دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار شد، چنین توضیح داد: به‌طورکلی، در این مسابقات کشوری، هر دانشگاهی می‌تواند یک تیم اعزام کند. این تیم باید دست‌کم پنج عضو داشته باشد. اگر تیم دانشگاهی کمتر از پنج نفر عضو داشته باشد، موفقیت افراد حاضر در مسابقه به‌صورت امتیازبندی فردی اعلام می‌شود و برای تیم‌های  پنج نفره موفق رتبه‌بندی دانشگاهی نیز در نظر می‌گیرند.  

این پژوهشگر علوم ریاضی در خصوص تعداد شرکت‌کنندگان و مدال‌آوران دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات ریاضی خاطرنشان کرد: از دانشگاه کاشان ۴ دانشجو حضور یافتند که از این میان، ۲ دانشجوی دانشگاه کاشان با نام‌های محمدمعین یوسفیان و ارژنگ ارباب، مقام آوردند. یوسفیان و ارباب به‌ترتیب مدال‌های نقره و برنز کسب کردند.

جهانی‌پور تأکید کرد: یوسفیان سال گذشته در همین مسابقات به کسب مدال نقره و یک سال پیش از آن نیز به دریافت مدال برنز موفق شده بود. این دانشجو در سال ۱۴۰۲ شمسی نیز در مسابقات بین‌المللی دانشجویی ریاضی که هرساله و به‌طور ثابت در بلغارستان برگزار می‌شود، مدال برنز به دست آورد. گفتنی است که در مسابقات بلغارستان هر کشوری می‌تواند با چندین تیم و دانشگاه حضور یابد. مدال‌آورندگان این مسابقات، مانند یوسفیان، غالباً از سوی بنیاد نخبگان حمایت می‌شوند و امتیازاتی به آنان تعلق می‌گیرد.  

رئیس دانشکدۀ علوم ریاضی دانشگاه کاشان اظهار کرد: این دانشگاه نیز از هر جنبه‌ای که بتواند حمایت خود را از یوسفیان و ارباب نشان خواهد داد تا بتوانند در این عرصه موفق‌تر از پیش گام بردارند. البته پیش‌تر هم حمایت‌هایی وجود داشته، همان‌گونه که بخشی از هزینه سفرهای خارجی یا مسابقات بین‌المللی را خود دانشگاه کاشان پرداخت کرده است. همچنین از همین دانشجویان برتر ریاضی به‌منظور تقویت بنیه علمی دانشجویان سال‌های پایین‌تر کمک می‌گیریم.

پیشتازی دانشگاه کاشان در پایه‌گذاری رشته ریاضی

عضو هیئت‌علمی گروه ریاضی محض دانشگاه کاشان در خاتمه بحث خود و با اشاره به این نکته که دانشگاه یادشده ظرفیت خوبی برای توسعه و رشد در علوم ریاضی دارد، تصریح کرد: رشته ریاضی دانشگاه کاشان یکی از قدیمی‌ترین رشته‌های این دانشگاه به شمار می‌آید. سال ۱۳۵۳ شمسی، هنوز دانشگاه کاشان به شکل امروز بنا نشده بود که رشته ریاضی تحت مدرسه عالی علوم کاشان برقرار بود و دانشجو می‌پذیرفت.

او ادامه داد: مدرسه عالی علوم کاشان بعدها جزو مجموعه شعب دانش‌سرای عالی تربیت معلم شد که پس از چندی به دانشگاه تربیت معلم تغییر نام داد. در دهه ۶۰ شمسی بود که دانشگاه کاشان به این شکل کنونی ایجاد شد و یکی از رشته‌های آن نیز ریاضیات بوده است. ریشۀ دانشگاه کاشان به همان مدرسه عالی علوم برمی‌گردد. از همین دهه ۶۰ نیز رشتۀ ریاضی دانشگاه پیشرفت بسیاری کرد تا امروز که شاهدیم دانشجویانش در مسابقات ملی و فراملی رتبه کسب می‌کنند.

جهانی‌پور در باب گرایش‌های فعلی رشته ریاضیات در دانشگاه کاشان گفت: امروزه حتی در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکترا نیز دانشجو می‌پذیریم و فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی گسترده‌ای در این مرکز جریان دارد. دانشکده علوم ریاضی دانشگاه کاشان سه رشته اصلی، یعنی ریاضی و کاربردها، علوم کامپیوتر و آمار دارد که به آن‌ها مجموعه علوم ریاضی می‌گوییم.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • قهرمانی کشتی‌گیر گلستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور 
  • درخواست مازندران برای اضافه شدن ۳ کشتی‌گیر به اردو
  • حسن یزدانی خود را برای طلای پاریس آماده می‌کند
  • حسن یزدانی خودش را برای طلای پاریس آماده می‌کند
  • کشتی گیران نونهال کرمانی فاتح مسابقات قهرمانی کشور
  • یک نقره و یک برنز حاصل تلاش کشتی گیران کرمانشاهی در رقابت‌های  کشوری
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • حسن رنگرز: دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو؟ انتظارات را برآورده نکردند